Nieuws

22 mei 2019
Els van Meer kan dertig jaar Munnikenheide moeilijk loslaten
Onze collega Els heeft na 30 jaar afscheid genomen van het Munnikenheide College. In de Rucphense Bode vertelt ze over deze periode.
Lees verder...
10 mei 2019
Opening expositie Cirkel van het Leven
Een aantal derdejaars CKV klassen heeft meegedaan aan de fotowedstrijd Cirkel van het Leven. De mooiste foto’s zijn geselecteerd en worden 8 t/m 16 juni getoond tijdens de expositie in de Lambertuskerk in Etten-Leur.
Lees verder...
29 april 2019
Oud-leerling Virgil van Dijk Speler van het Jaar in Premier League
Virgil van Dijk, oud-leerling van het Munnikenheide College, is uitgeroepen tot Speler van het Jaar in de Premier League. Wat een ongelooflijke prestatie, wij zijn trots!!
Lees verder...
04 april 2019
Derdejaars leerlingen doen mee aan fotowedstrijd
Een aantal CKV-klassen uit leerjaar 3 heeft deelgenomen aan de fotowedstrijd 'Cirkel van het leven'. De mooiste foto's zijn geselecteerd en worden getoond tijdens de expositie.
Lees verder...
01 maart 2019
Hapjesmarkt op Munnikenheide College levert 290 euro op
Donderdag 28 februari was er een hapjesmarkt op locatie Rucphen. Tijdens deze hapjesmarkt verkochten leerlingen hun eigengemaakte hapjes. De opbrengst hiervan gaat naar KWF Kankerbestrijding.
Lees verder...
28 februari 2019
Oud-leerling maakt droom waar en begint lunchroom
Oud-leerling van het Munnikenheide College, Lauri Dictus, maakt haar droom waar en begint haar eigen lunchroom Brownies & downieS.
Lees verder...
11 februari 2019
19 & 20 februari: voorlichtingsavonden
Op 19 en 20 februari organiseert het Munnikenheide College voorlichtingsavonden voor groep 8 leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s).
Lees verder...
28 januari 2019
Kennismakingsmiddagen voor groep 8-leerlingen
Op 30 januari en 6 februari organiseren we op locatie Rucphen kennismakingsmiddagen voor groep 8-leerlingen die niet hebben deelgenomen aan het klassikale bezoek van de basisschool.
Lees verder...
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste