Datum: 11-12-2018

klokje

Geplaatst op 06/12/2016

nieuwsafbeelding

12 t/m 16 dec: actie voor voedselbank

In de week van 12 t/m 16 december doen wij als school mee met een actie voor de voedselbank. Er worden houdbare producten ingezameld, waarmee de voedselpakketten aangevuld worden. De cliënten van de voedselbank kunnen hierdoor in de feestmaand december ook genieten van een mooi voedselpakket!
- Klik hier voor de brief van de voedselbank

Het is de bedoeling van alle leerlingen 1 product meenemen. Om dit goed te organiseren is met de conciërges van beide locaties afgesproken dat de leerlingen van 12 t/m 16 december van 8.15 tot 8.30 uur hun product kunnen inleveren aan de keuken van de kantine. Daar zullen collega’s staan om de producten in ontvangst te nemen en in kratten te doen, waarna de conciërges de kratten naar een afgesproken plaats/lokaal brengen. Op 19 of 20 december worden de kratten door medewerkers van de voedselbank opgehaald.

Deze actie is op school binnengekomen via de voorzitter van onze ouderraad (Marjan Verweij). Zij is namelijk ook vrijwilligster van de voedselbank Etten-Leur. Wij hopen dat de actie brengt wat we er van verwachten en dat we voor vele gezinnen de decembermaand ook tot een echte feestmaand kunnen maken!sidebar_logo
Zoek formulier