Datum: 21-10-2018

klokje

Geplaatst op 13/12/2017

nieuwsafbeelding

21-12: Company FunFair in Rucphen

In de projectweek voor de kerstvakantie gaan de leerlingen uit leerjaar 2 werken aan het project Company Funfair. Een tweedaags project (20 – 21 december) waarin de leerlingen een eigen bedrijf op gaan starten. Op 21 december organiseren we een spetterende markt op onze locatie in Rucphen.

Kom naar de schoolmarkt!
Om ervoor te zorgen dat de schoolmarkt een succes wordt, is het belangrijk dat er voldoende klanten zijn waaraan de leerlingen hun producten of diensten kunnen aanbieden. We zouden het dan ook erg op prijs stellen als u bij de markt aanwezig bent. De markt vindt plaats op 21 december in de aula van de locatie Rucphen tussen 14.00 uur en 16.00 uur. Een leuke gelegenheid om uw zoon of dochter in actie te zien en te genieten van allerlei lekkere hapjes en drankjes, leuke activiteiten en mooie producten.

Natuurlijk zijn opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes en buurtgenoten óók van harte uitgenodigd! Een leuke gelegenheid voor deze mensen om óók eens op onze school te komen kijken.

Het belooft een gezellige markt te worden waar voor jong en oud van alles te beleven is! De bedrijfjes lopen namelijk uiteen binnen vijf categorieën: Food & Candy, Drinks & Ice Cream, Services, Home Made & Recycled en Entertainment. Zo kunt u denken aan een bloemenkiosk, schminckpaleis, soepkraam, dierenspeciaalzaak, poffertjeskraam en goochelshow. De opbrengst van de markt komt ten goede aan microkredietprojecten in ontwikkelingslanden.


Bekijk hieronder de informatievideo van de Company FunFair.
sidebar_logo
Zoek formulier