Datum: 16-10-2018

klokje

Geplaatst op 20/06/2017

nieuwsafbeelding

25-30 juni: reizen leerjaar 3


De reizen voor leerjaar 3 staan gepland in de periode van 25 t/m 30 juni 2017. Hieronder alle informatie bij elkaar van zowel de reizen naar Barcelona, Londen en Tsjechie, als de leerlingen die op school het activiteitenprogramma volgen.

Calamiteitenplan
Naar aanleiding van de ongeregeldheden in Londen is er een aantal aanvullende maatregelen genomen. Zo is het programma in Londen enigszins aangepast en is er een uitgebreid calamiteitenplan opgesteld, dat voor alle buitenschoolse reizen met leerlingen geldt.
- klik hier voor het calamiteitenplan

Programma thuisblijvers
De leerlingen die niet mee gaan op buitenlandse reis hebben in de week van 25 t/m 30 juni ook allerlei leuke activiteiten. Beide locaties hebben een programma gemaakt:
- programma locatie Etten-Leur, klik hier
- programma locatie Rucphen, klik hier 

 

Bekijk hieronder de presentaties per reis:

- Barcelona (25 t/m 30 juni), klik hier voor de presentatie

- Tsjechië (26 t/m 30 juni), klik hier voor de presentatie

- Londen (26 t/m 29 juni), klik hier voor de presentatie (aangepast programma)

12 juni: EXTRA informatieavond over Londen

Vanwege de angst i.v.m. terreuraanvallen in Londen wordt er maandag 12 juni van 19.00 tot 20.00 uur op de locatie Etten-Leur een extra informatieavond voor ouders/leerlingen georganiseerd. Samen met ouders, leerlingen en medewerkers zullen we de wijzigingen in het programma bespreken.
Klik hier voor de verzonden brief

Barcelona en Tsjechië
De buitenlandse reizen naar Barcelona en Tsjechië gaan vooralsnog door.

Heeft u nog vragen of opmerkingen over de buitenlandse reizen? Neem dan contact op met directielid Henrie van het Hof: hvanhethof@munnikenheidecollege.nl.sidebar_logo
Zoek formulier