Datum: 17-12-2018

klokje

Geplaatst op 21/04/2017

nieuwsafbeelding

Gastles DJ’s Sound Rush

 

Op dinsdag 18 april hebben Jeroen en Martijn Boeren, twee oud-leerlingen van het Munnikenheide College te Rucphen, een presentatie gegeven aan mavo 4 over hun hobby / werk als deejay bij Sound Rush. Deze oud-leerlingen hebben zelf hier op de mavo gezeten. Daarna zijn ze naar de sportopleiding in Roosendaal gegaan, maar hun hart lag toch bij de muziek.

 

Op maandag en dinsdag werken ze bij een makelaar en de rest van de week  besteden ze hun tijd aan het maken van muziek. Via Mental Theo, die hen ontzettend geholpen heeft, zijn ze in de muziekindustrie terecht gekomen. Momenteel hebben ze zelfs een studio aan huis waar ze de muziek opnemen. Ze hebben bijna in alle landen van Europa opgetreden tijdens dance festivals. Afgelopen weekend waren ze nog in Zweden op een festival.

 

De leerlingen van mavo 4 waren verbaasd hoeveel Jeroen en Martijn er voor moeten doen om iets te bereiken in de muziek. Als je iets perse wilt, kun je het toch bereiken. Ook hebben ze nog muziek gedraaid in de klas. Het was al met al een prettig en leerzaam uurtje. Wil je iets meer weten over Jeroen en Martijn Boeren, kijk dan op de site van Sound Rush: http://www.soundrush.nl/ sidebar_logo
Zoek formulier