Datum: 21-10-2018

klokje

Geplaatst op 21/04/2017

nieuwsafbeelding

Ongeneeslijk zieke Cindy kan nog 1 keer op reis


Cindy Brouwers is zichtbaar geroerd. Ze heeft zojuist een cheque van 800 euro gekregen van leerlingen van het Munnikenheide College.  Een bijdrage voor een reisje naar Spanje met haar beide dochters Marchella en Shakira Buurstee.


Een laatste vakantie samen want Brouwers is ongeneeslijk ziek. Grote wens van beide dochters is om één keer naar het buitenland te vliegen met hun moeder. Financieel is dat voor het gezin niet haalbaar en dus startte Brouwers een doneeractie via internet.

 

Dat liep niet storm maar toen Marchella het bericht op Facebook deelde ging het balletje rollen. Marchella zit in de examenklas vmbo op het Munnikenheide College. Haar vriendinnen en mede-leerlingen wilden helpen en zetten snel een actie op touw. Cupcakes zijn gebakken en verkocht in de aula evenals broodjes frikandel. De jongens van techniek hebben vele auto's van docenten gewassen.

 

Jelle Moerkens, Sylvia Vermunt, Quinty Hendriks en Rick Klemans waren de grote kartrekkers. Zij boden gisteren de cheque aan. ,,Iedereen die een cupcake of frikandel heeft gegeten. Bedankt", grapte Klemans. ,,Dat heeft goed geholpen." 

 

Brouwers is 'superblij'.  Spanje is in zicht. ,,Dit had ik niet verwacht. En dat het initiatief komt van mensen die ik niet ken, dat maakt het helemaal bijzonder."sidebar_logo
Zoek formulier