Datum: 16-10-2018

klokje

Geplaatst op 29/01/2015

nieuwsafbeelding

Sova cursus: Mag ik meedoen?


In februari 2015 wordt er op locatie Etten-Leur gestart met de cursus sociale vaardigheden voor de onderbouw (op locatie Rucphen is de cursus al van start gegaan). De cursus ‘Mag ik meedoen?’ is speciaal bedoeld voor onze eerste- en tweedejaars leerlingen.

Sommige leerlingen hebben moeite met het leggen en onderhouden van contacten met anderen. Soms uit zich dit in extreem verlegen en weinig weerbaar gedrag. Soms in heftige reacties en veel conflicten. In de cursus proberen we de leerlingen meer zelfvertrouwen te geven door ze te leren hoe ze succesvol kunnen reageren op lastige situaties.

De cursus wordt op maandagmiddag gegeven van 15:20 uur tot ongeveer 16:50 uur. Als u denkt dat uw zoon of dochter voor deze cursus in aanmerking komt, dan kunt u dit doorgeven aan de docenten sociale vaardigheden via: wluijk@munnikenheidecollege.nl. Er zal daarna z.s.m. contact met u opgenomen worden. In overleg met de begeleidingscoördinator van school wordt er gekeken of de cursus geschikt is voor uw zoon of dochter.

Met vriendelijke groeten,
Meneer Broos en mevrouw Luijk,
docenten sociale vaardigheden Etten-Leursidebar_logo
Zoek formulier