Datum: 17-12-2018

klokje

Geplaatst op 12/10/2016

nieuwsafbeelding

Tutorleren: wij zijn er klaar voor!

De groep tutoren heeft de afgelopen weken hard gewerkt aan hun begeleidingsvaardigheden. Ze zijn nu klaar om tutorbijles te gaan geven. Vanaf 18 oktober start ronde 1, na de kerstvakantie start ronde 2. Leerlingen uit leerjaar 1 en 2 kunnen zich vanaf nu aanmelden. De aanmeldingsformulieren zijn beschikbaar via de schoolsite of de balie van school.

- klik hier voor het aanmeldingsformulier

 

Deze kunnen na invulling door de ouders bij de balie ingeleverd worden. Wij kijken vervolgens of er een passende kandidaat beschikbaar is. Zorg dat je je snel aanmeldt, want we hebben slechts 35 tutoren.

Een van de tutoren aan het woord:
Hoi ik ben Emily en zit in de klas em4a en ik heb me opgegeven om tutorles te geven. Ik heb ervoor gekozen omdat het me erg leuk lijkt om iemand te helpen. Samen met alle leerlingen die zich hebben opgegeven om tutor te worden, zijn we naar de pabo in Tilburg geweest. Daar hebben we geleerd hoe je iets moet uitleggen en alles om het leuk te houden tijdens het bijles geven. Ik vond het een erg leuke dag en ik heb heel veel zin om uiteindelijk bijles te gaan geven!sidebar_logo
Zoek formulier