Datum: 19-10-2018

klokje

Geplaatst op 24/02/2017

nieuwsafbeelding

Websites voor jongeren


Jongeren blijven vaak onnodig lang met vragen of problemen rondlopen. Ze staan er echter niet alleen voor! Er zijn verschillende organisaties om de jeugd verder te helpen als dat nodig is.

Jongeren informatie: info voor jou
www.infovoorjou.nl 

Dit is een website voor jongeren tussen 12 en 18 jaar. Op deze website vind je uitleg en tips over allerlei onderwerpen Bijvoorbeeld over seks, pesten, alcohol, roken, omgaan met vrienden, ruzie met je ouders maar ook over school en geld verdienen.

De informatie op deze site is betrouwbaar. Dat kun je zien aan het groene keurmerk onder de teksten. Alle informatie is getoetst door verschillende instituten die veel afweten van de onderwerpen op deze website.


Heb je na het lezen van de informatie op de website nog vragen? Woon je in Rucphen dan kun je ook contact opnemen met de jeugdprofessionals. Dat kan telefonisch (0165-381706) of per e-mail (jeugd@rucphen.nl). Of gebruik de links naar andere websites. Want dat je antwoord krijgt op jouw vragen, is het allerbelangrijkste!


Alles over gezondheid voor jongeren
www.jouwggd.nl 

Voor antwoord op vragen over je lichaam, je gevoel of dingen waar je liever niet thuis over praat. Op deze website vind je uitleg en tips over allerlei onderwerpen: gezondheid, relaties, lichaam, seks, alcohol, roken, drugs en media...


Heb je na het lezen van de informatie op de website nog vragen? Jouw GGD beantwoordt jouw vragen graag zo snel mogelijk. Stel je vraag direct via chat of stuur een mail. Woon je in Rucphen dan kun je ook contact opnemen met de jeugdprofessionals. Dat kan telefonisch (0165-381706) of per e-mail (jeugd@rucphen.nl). Of gebruik de links naar andere websites.


De Kindertelefoon
www.kindertelefoon.nl 

De Kindertelefoon is er voor jongeren van 13 tot 18 jaar die in vertrouwen willen praten. Word je gepest, heb je problemen thuis, een vraag over verliefdheid of verkering, ruzie met je vrienden of voel je je rot, dan kun je bellen of chatten met De Kindertelefoon. Natuurlijk kun je ook eerst bij de verschillende artikelen voor kinderen en jongeren op onze site kijken. Misschien kun je daar je antwoord vinden.

Hoe kun je De Kindertelefoon bereiken? Kun je op de website of het forum geen antwoord vinden of wil je graag een vrijwilliger van De Kindertelefoon spreken, dan kun je De Kindertelefoon bereiken door te bellen of te chatten. Bel 0800-0432 (gratis) of chat. Chatten en bellen kan van maandag tot en met vrijdag van 11 tot 8 uur en in het weekend en op feestdagen van 14 tot 20 uur.sidebar_logo
Zoek formulier