Datum: 16-11-2018

Bezig met laden...
print dit pagina

Jaarfactuur

 

Alle ouders ontvangen een online formulier, waarin zij een keuze kunnen maken voor optionele activiteiten en daarbij behorende kosten. Bovendien is het mogelijk om aan te geven of u in termijnen wilt betalen. Hierna ontvangt u de (aangepaste) factuur per e-mail. Wanneer u niet voor 7 juni 2018 heeft gereageerd, ontvangt u automatisch een standaard factuur per e-mail. Let op: u ontvangt dit van het e-mailadres finfact@postnl.omo.nl (vanuit vereniging OMO). Klik op de bijlage in deze mail om uw factuur te openen. Heeft u nog vragen, stuur een e-mail naar: jaarfactuur@munnikenheidecollege.nl.


Schooljaar 2018-2019Toelichting
Schoolkosten*:
- Kopieerpasje: alle leerlingen krijgen een schoolpas waarmee ze o.a. kunnen printen en kopiëren op school.
- Schoolfeesten: door betaling van de schoolkosten kunnen wij elk schooljaar twee schoolfeesten voor de leerlingen organiseren.
Schaatsen/zwemmen: de 1e en 2e jaars leerlingen gaan naar keuze schaatsen of zwemmen in Den Bosch.
Eindejaarsuitstapje: alle 1e en 2e jaars leerlingen gaan in de laatste schoolweek naar een pretpark.
iPad: u kunt het totaalbedrag ineens betalen of de iPad afbetalen in 3 schooljaren.
Buitenlandse reis: we bieden de mogelijkheid om alvast te sparen voor de buitenlandse reis in het 3e jaar. Afhankelijk van de reis die uw zoon/dochter kiest zal er in het derde jaar nog een bedrag bijbetaald moeten worden.


Als er niet wordt deelgenomen aan de buitenlandse reis, eindejaarsuitstapje of schaatsen/zwemmen zal er aan het einde van het schooljaar restitutie plaatsvinden. Er vindt geen restitutie plaats over de schoolkosten.


Gymkleding
De gymkleding kunt u gemakkelijk zelf online aanschaffen via www.clupshop.nl. De kosten voor een set (shirt en broek) kost €19,95. Uw bestelling wordt binnen 14 dagen gratis thuisbezorgd.

Bedrijfskleding
Voor ter beschikking gestelde bedrijfskleding kan een borg gevraagd worden.

Meedoenregeling

De kosten voor school (bijvoorbeeld voor schoolreizen, excursies of materialen) zijn voor sommige ouders niet op te brengen. In veel gevallen kunnen gezinnen een aanvraag bij de gemeente doen voor bijzondere bijstand- of ondersteuningsregelingen. Klik hier voor meer informatie

sidebar_logo
Zoek formulier