Nieuws

10 maart 2022

Beroepenevent 15 maart

Op 15 maart 2022 organiseert het Munnikenheide College in samenwerking met de KSE een beroepenevent voor alle tweedejaars leerlingen.

Deze beroepenavond is een belangrijk onderdeel van het loopbaanproces en programma die alle leerlingen van onze school doorlopen. Op deze avond zijn er 42 bedrijven en beroepsbeoefenaars uit de regio uitgenodigd om over hun vak te vertellen en met de leerlingen in gesprek te gaan. Tijdens deze avond zijn naast de mentoren ook de vakdocenten op de pleinen aanwezig, zodat leerlingen en ouders vragen kunnen stellen over de profielen en profielkeuze.

Om deze avond in goede banen te leiden en in verband met de grote aantallen, worden de starttijden ieder half uur aangeboden. Ouders/leerlingen van leerjaar 2 kunnen zich inschrijven voor deze avond op de website van Werk aan Onderwijs via deze link. Op deze website ziet u ook alle bedrijven die deze avond te gast zijn. Let op! Kijk voor de ET-talks, inspirerende ondernemers die een enthousiast verhaal komen doen, op deze website. 

Terug naar het overzicht
Deel dit bericht
Media
  • Beroepenevent 2022