Nieuws

19 april 2023

Wilma Scholtens nieuwe algemeen directeur van het Munnikenheide College

Wilma Scholtens is door de Raad van Bestuur van vereniging Ons Middelbaar Onderwijs benoemd tot algemeen directeur van het Munnikenheide College. Ze volgt hiermee Barbara Baelemans op die sinds 1 februari rector VO Veghel geworden is. Huibert de Jonge neemt sinds die tijd waar op de functie algemeen directeur. Wilma werkt sinds juni 2021 als directeur bij het ZuidWestHoek College.
 
Wilma is sinds 2000 werkzaam in het onderwijs: eerst als docente geschiedenis in het vo, daarna op de HZ University of Applied Sciences in Vlissingen als docent, coördinator en opleidingsmanager van de opleiding Social Work. Hierna volgden vier jaar waarin zij al op het Munnikenheide College als directeur en waarnemend schoolleider werkte. 
 
Wilma Scholtens: “Ik zie het Munnikenheide College als een innovatieve school waar ruimte is voor de talenten van de leerlingen en medewerkers. Vanuit die basis samen verder bouwen aan eigentijds onderwijs, zodat leerlingen zich vanuit hun talenten en nieuwsgierigheid verder kunnen ontwikkelen. Hierbij is ook de samenwerking met de organisaties in de omgeving van belang. Ik kijk er naar uit om dit samen met alle medewerkers verder vorm te geven.”
Terug naar het overzicht
Deel dit bericht
Media
  • Screenshot_1