Nieuws

13 februari 2020
Vernieuwde samenwerking tussen Munnikenheide College en Brederocollege
Het Munnikenheide College en het Brederocollege zijn in het kader van passend onderwijs een vernieuwde samenwerking aangegaan. De leerlingen van het Brederocollege volgen vanaf het derde jaar les op het Munnikenheide College.
Lees verder...
30 januari 2020
Projectplan Sterk Techniek Onderwijs goedgekeurd
Het ministerie stelt 6,17 miljoen euro beschikbaar om het techniek onderwijs in de regio Roosendaal-Halderberge-Moerdijk-Rucphen en Etten-Leur te stimuleren en te versterken.
Lees verder...
05 november 2019
Etten-Leurse scholen maken zich sterk voor beter techniekonderwijs
Onze derdejaars leerlingen stonden gisteren voor even in de schoenen van een docent om les te geven aan groep 8. Een mooie samenwerking voor sterk en beter techniekonderwijs!
Lees verder...
28 juni 2019
Hoera geslaagd!
Vandaag is de uitslag van het tweede tijdvak bekend gemaakt. Het Munnikenheide College feliciteert alle geslaagde leerlingen van harte met hun diploma!
Lees verder...
21 juni 2019
Van het Hof vertrekt na 43 jaar
Directielid van het Munnikenheide College, de heer Van het Hof, gaat na 43 jaar onderwijs met pensioen! Samen met BN DeStem blikt hij terug op zijn periode op het Munnikenheide College (en haar voorgangers).
Lees verder...
22 mei 2019
Els van Meer kan dertig jaar Munnikenheide moeilijk loslaten
Onze collega Els heeft na 30 jaar afscheid genomen van het Munnikenheide College. In de Rucphense Bode vertelt ze over deze periode.
Lees verder...
10 mei 2019
Opening expositie Cirkel van het Leven
Een aantal derdejaars CKV klassen heeft meegedaan aan de fotowedstrijd Cirkel van het Leven. De mooiste foto’s zijn geselecteerd en worden 8 t/m 16 juni getoond tijdens de expositie in de Lambertuskerk in Etten-Leur.
Lees verder...
29 april 2019
Oud-leerling Virgil van Dijk Speler van het Jaar in Premier League
Virgil van Dijk, oud-leerling van het Munnikenheide College, is uitgeroepen tot Speler van het Jaar in de Premier League. Wat een ongelooflijke prestatie, wij zijn trots!!
Lees verder...
Pagina 4 van 6Eerste   Vorige   1  2  3  [4]  5  6  Volgende   Laatste