Toelating en aanmelding

Is uw zoon/dochter enthousiast over het Munnikenheide College? Kom dan samen naar één van onze inschrijfmomenten. Wij hechten veel waarde aan het persoonlijk contact en daarom vinden de aanmeldingen van de nieuwe brugklassers fysiek plaats. 

Na de voorjaarsvakantie ontvangt u via de basisschool van uw zoon/dochter meer informatie over het proces van aanmelding. In deze brief staat o.a. uitgelegd hoe u een tijdslot voor de aanmeldavond kunt reserveren. Samen met uw zoon of dochter mogen twee ouder(s)/verzorger(s) op die tijd naar school komen; broertjes en zusjes mogen niet meekomen.

Overzicht van de centrale aanmeldingsdata:

  • Locatie Etten-Leur: woensdag 27 maart en donderdag 28 maart, voor alle basisscholen
  • Locatie Rucphen: donderdag 28 maart, voor alle basisscholen

Klik hier om een tijdslot te reserveren.

Nadat u uzelf hebt ingeschreven voor een tijdslot, krijgt u een bevestigingsbericht via de mail opgestuurd. In deze mail staat een link naar het digitale aanmeldingsformulier. Wij willen u vragen om dit formulier voorafgaand aan het inschrijfmoment in te vullen. Tijdens het inschrijfmoment neemt u samen met een medewerker de aanmelding door en is een handtekening vereist van één ouder/verzorger.

Wat moet u meenemen?

  • Een geldig legitimatiebewijs.
  • Via de basisschool krijgt u verdere inhoudelijke informatie over de aanmelding. 

Aanmelden vanuit voortgezet onderwijs

Zit uw kind al op een middelbare school? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de school voor verdere informatie en de aanmeldprocedure.