Proef de sfeer

Voordat je een keuze maakt voor een middelbare school is het goed om goed te oriënteren op de verschillende scholen. Ook bij het Munnikenheide College hebben we diverse momenten om de sfeer op onze school te proeven! Op dit moment zijn de voorlichtingsmomenten onder voorbehoud van de coronamaatregelen.

Digitale open dag terugkijken

Op zaterdag 22 januari organiseert het Munnikenheide College een open dag voor leerlingen en ouders van groep 7 & 8. Vanwege de coronamaatregelen vindt de open dag digitaal plaats. 


VIP-rondleidingen

In januari en februari organiseren we speciaal voor groep 8-leerlingen (samen met één ouder/verzorger) VIP-rondleidingen door het Munnikenheide College. Dit is de ideale manier om onze school nóg beter te leren kennen. Tijdens de persoonlijke rondleiding door de school krijg je antwoord op al je vragen en kun je de sfeer proeven!
 

23 & 24-02: extra voorlichtingsavond = geannuleerd

Op 23 en 24 februari stonden er een extra voorlichtingsavonden gepland voor groep 8-leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s). In verband met de coronamaatregelen zijn deze avonden geannuleerd.

Zit je in groep 8 en wil je de sfeer proeven? Schrijf je dan in voor een VIP-rondleiding (zie hierboven).

Open Dag app

Download onze gratis Open Dag app, kies onze school (of scan de QR-code) en blijf op de hoogte!

Presentaties voorlichtingsavond 16 en 17 november

Tijdens de voorlichtingsavond op 16 en 17 november zijn we gestart met een algemene presentatie over onze school. Vervolgens is er meer informatie gegeven over ondersteuning, dyslexie en leerlingbegeleiding. Hebt u de presentaties gemist? Of wilt u de presentaties nog eens nalezen?
- klik hier voor de algemene presentatie
- klik hier voor de presentatie ondersteuning, dyslexie en leerlingbegeleiding