Proef de sfeer

Voordat je een keuze maakt voor een middelbare school is het goed om goed te oriënteren op de verschillende scholen. Ook bij het Munnikenheide College hebben we diverse momenten om de sfeer op onze school te komen proeven!

Schooltour
Bent u op zoek naar een middelbare school voor uw zoon/dochter en heeft u de open dag en/of onze andere voorlichtingsactiviteiten gemist? Kom dan naar de schooltour! 
 
Tijdens de schooltour staan enthousiaste docenten voor u klaar om u (samen met max. vier andere deelnemers) rond te leiden door de school. U krijgt de kans om onze school van dichtbij te ervaren en al uw vragen te stellen. Kom langs en laat u verrassen door alles wat we te bieden hebben. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen!
 
Let op! De schooltour wordt speciaal georganiseerd voor groep 8-leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) die nog niet eerder op het Munnikenheide College zijn komen kijken. Door het beperkte aantal beschikbare plekken willen we u vragen om alleen in te schrijven voor de rondleiding als u nog niet eerder op het Munnikenheide College bent geweest.

Etten-Leur:

  • Maandag 11 maart (14.30 uur)
  • Maandag 18 maart (14.30 uur)
  • Woensdag 20 maart (14.30 uur)

Rucphen:

  • Donderdag 29 februari (13.30 uur)
  • Woensdag 13 maart (14.30 uur)
  • Maandag 18 maart (13.30 uur)

Aanmelden voor de schooltour kan door een mail te sturen aan communicatie@munnikenheidecollege.nl. Vermeld daarbij duidelijk de datum en locatie.
Zonder inschrijving kan er niet worden deelgenomen aan de activiteit.

Toelating en aanmelding
Klik hier voor meer informatie over de toelating en aanmelding.