Proef de sfeer

Voordat je een keuze maakt voor een middelbare school is het goed om goed te oriënteren op de verschillende scholen. Ook bij het Munnikenheide College hebben we diverse momenten om de sfeer op onze school te proeven! Hieronder vind je alvast de belangrijkste data terug. 

Op zaterdag 16 januari vond de online open dag plaats. Heb je de open dag gemist? Of wil je de VR tour nog eens terugkijken?
klik hier voor de VR tour van locatie Etten-Leur
klik hier voor de VR tour  van locatie Rucphen

Voorlichtingsdata

Open Dag app

Door de huidige omstandigheden zijn onderstaande data onder voorbehoud. Wij adviseren om deze pagina goed in de gaten te houden. Wilt u automatisch een bericht ontvangen als er wijzigingen zijn of als er meer bekend is? Download dan onze gratis Open Dag app, kies onze school (of scan de QR-code) en blijf op de hoogte!


Kennismakingsmiddagen

Tijdens de kennismakingsmiddagen gaan groep 8-leerlingen drie (mini)lessen volgen. Zo volgen ze onder andere een les op een praktijkplein en bij een theorievak. Wat we precies gaan doen blijft nog een verrassing!

De kennismakingsmiddag is voor leerlingen van groep 8 waarvan de basisscholen niet deelnemen aan de klassikale schoolbezoeken. Deze middagen zijn alleen voor leerlingen en niet voor ouders bedoeld. De middagen worden georganiseerd op beide locaties. Inschrijven voor de kennismakingsmiddagen is niet meer mogelijk.

Extra voorlichtingsavond

  • 23 februari 2021 locatie Rucphen
  • 24 februari 2021 locatie Etten-Leur