Nieuws

Algemeen
05 november 2019
Etten-Leurse scholen maken zich sterk voor beter techniekonderwijs
Onze derdejaars leerlingen stonden gisteren voor even in de schoenen van een docent om les te geven aan groep 8. Een mooie samenwerking voor sterk en beter techniekonderwijs!
Lees verder...
Algemeen
28 juni 2019
Hoera geslaagd!
Vandaag is de uitslag van het tweede tijdvak bekend gemaakt. Het Munnikenheide College feliciteert alle geslaagde leerlingen van harte met hun diploma!
Lees verder...
Algemeen
21 juni 2019
Van het Hof vertrekt na 43 jaar
Directielid van het Munnikenheide College, de heer Van het Hof, gaat na 43 jaar onderwijs met pensioen! Samen met BN DeStem blikt hij terug op zijn periode op het Munnikenheide College (en haar voorgangers).
Lees verder...
Algemeen
22 mei 2019
Els van Meer kan dertig jaar Munnikenheide moeilijk loslaten
Onze collega Els heeft na 30 jaar afscheid genomen van het Munnikenheide College. In de Rucphense Bode vertelt ze over deze periode.
Lees verder...
Algemeen
10 mei 2019
Opening expositie Cirkel van het Leven
Een aantal derdejaars CKV klassen heeft meegedaan aan de fotowedstrijd Cirkel van het Leven. De mooiste foto’s zijn geselecteerd en worden 8 t/m 16 juni getoond tijdens de expositie in de Lambertuskerk in Etten-Leur.
Lees verder...
Algemeen
29 april 2019
Oud-leerling Virgil van Dijk Speler van het Jaar in Premier League
Virgil van Dijk, oud-leerling van het Munnikenheide College, is uitgeroepen tot Speler van het Jaar in de Premier League. Wat een ongelooflijke prestatie, wij zijn trots!!
Lees verder...
Algemeen
04 april 2019
Derdejaars leerlingen doen mee aan fotowedstrijd
Een aantal CKV-klassen uit leerjaar 3 heeft deelgenomen aan de fotowedstrijd 'Cirkel van het leven'. De mooiste foto's zijn geselecteerd en worden getoond tijdens de expositie.
Lees verder...
Algemeen
01 maart 2019
Hapjesmarkt op Munnikenheide College levert 290 euro op
Donderdag 28 februari was er een hapjesmarkt op locatie Rucphen. Tijdens deze hapjesmarkt verkochten leerlingen hun eigengemaakte hapjes. De opbrengst hiervan gaat naar KWF Kankerbestrijding.
Lees verder...
Pagina 7 van 9Eerste   Vorige   2  3  4  5  6  [7]  8  9  Volgende   Laatste