Nieuws

Algemeen
23 januari 2019
Gezamenlijk project met Nieuwe Nobelaer
Onlangs vond in Etten-Leur de aftrap plaats van het driejarige project 'Verbinden om te groeien'. Dit project is een samenwerking tussen de Nieuwe Nobelaer en onze school.
Lees verder...
Algemeen
20 december 2018
Verhaal Tommy-Boy maakt indruk
Op maandag 17 december kwam de vader van Tommy-Boy, Michael Kulkens, voorlichting geven over de gevaren en risico's van smartphonegebruik in het verkeer.
Lees verder...
Algemeen
11 december 2018
Beroepsbeoefenaars gezocht!
Op dinsdagavond 22 januari 2019 organiseert het Munnikenheide College een beroepenmanifestatie voor alle tweedejaars leerlingen. Tijdens deze avond vertellen verschillende bedrijven meer over hun beroep.
Lees verder...
Algemeen
10 december 2018
Op bezoek bij restaurant O&O
Maandag 10 december zijn leerlingen van het keuzevak keuken op bezoek geweest bij restaurant O&O in St. Willebrord. Hier mochten de leerlingen een kijkje nemen in de keuken en in de kas.
Lees verder...
Algemeen
27 november 2018
Leerlingen ontvangen EHBO-certificaat
Derdejaars leerlingen van het vak Zorg en Welzijn hebben deze week een EHBO-cursus van EMS-risico gevolgd. De leerlingen van beide locaties hebben enthousiast deelgenomen aan de cursus.
Lees verder...
Algemeen
12 november 2018
Gastles door chefkok/restauranteigenaar
Op maandag 12 november gaf chefkok/restauranteigenaar van restaurant Spijshuis Uit de Kunst een gastles. De gastles werd gegeven aan leerlingen van het keuzevak keuken.
Lees verder...
Algemeen
09 oktober 2018
Expositie in gemeentehuis Rucphen
Het Munnikenheidecollege en ZIEL (Stichting Zin in Etten-Leur) werken al bijna tien jaar samen om tentoonstellingen met werk van leerlingen te realiseren.
Lees verder...
Pagina 7 van 7Eerste   Vorige   2  3  4  5  6  [7]  Volgende   Laatste