Schoolgids

Zoek
05 juni 2020

6.1 Jaarfactuur

Alle ouders ontvangen een online formulier, waarin zij een keuze kunnen maken voor optionele activiteiten en daarbij behorende kosten. Bovendien is het mogelijk om aan te geven of u in termijnen wilt betalen. Hierna ontvangt u de (aangepaste) factuur per e-mail. Wanneer u niet voor 14 juni 2020 heeft gereageerd (betreffende schooljaar 2020-2021), ontvangt u automatisch een standaardfactuur per e-mail. Let op: u ontvangt dit van het e-mailadres finfact@postnl.omo.nl (vanuit vereniging OMO). Klik op de bijlage in deze mail om uw factuur te openen. Heeft u nog vragen, stuur een e-mail naar: jaarfactuur@munnikenheidecollege.nl.

Schooljaar 2020-2021Toelichting

Iedereen mag in 3 termijnen betalen, mits het totaalbedrag hoger is dan € 30,-.

Schoolkosten:
  • Kopieerpasje: alle leerlingen krijgen een schoolpas waarmee ze o.a. kunnen printen en kopiëren op school.
  • Schoolfeesten: door betaling van de schoolkosten kunnen wij elk schooljaar twee schoolfeesten voor de leerlingen organiseren.
Schaatsen/zwemmen:
De eerste- en tweedejaars leerlingen gaan naar keuze schaatsen of zwemmen in Den Bosch.

Eindejaaruitstapje:
Alle eerste- en tweedejaars leerlingen gaan in de laatste schoolweek naar een pretpark.

iPad:
U kunt het totaalbedrag ineens betalen of de iPad afbetalen in drie schooljaren. 

Chromebook leerjaar 1:

Het Munnikenheide College gaat in het schooljaar 2020-2021 over naar Chromebook (in plaats van de iPad). De andere leerjaren volgen de jaren daarop. Ouders ontvangen Lenovo Chromebook in een solide beschermhoes en zij worden volledig ontzorgd door middel van Easy4u abonnement.

Er wordt een optie tot koop aangeboden en een optie huur (met daarna de mogelijkheid van koop tegen de betaling van het borgbedrag).

De verkoop, facturering en service is in handen van The Rent Company uit 's-Hertogenbosch. Het Munnikenheide College blijft hier buiten. Daarom blijven de kosten buiten de jaarfactuur.

Omdat ouders wel de kosten moeten maken voegen we ze hieronder toe. De prijzen zijn gebaseerd op de prijzen in 2019 en kunnen dus in zeer beperkte mate afwijken.

Koop: € 375,- incl. BTW (eenmalig)

Huur: € 7,95 per maand (automatische incasso, looptijd 4 jaar) met € 32,- eenmalige borg

Klik hier voor meer informatie over de Chromebook.

Buitenlandse reis:
We bieden de mogelijkheid om alvast te sparen voor de buitenlandse reis in het derde jaar. Afhankelijk van de reis die uw zoon/dochter kiest zal er in het derde jaar nog een bedrag bijbetaald moeten worden.

Als er niet wordt deelgenomen aan de buitenlandse reis, eindejaaruitstapje of schaatsen/zwemmen zal er aan het einde van het schooljaar restitutie plaatsvinden. Er vindt geen restitutie plaats over de schoolkosten.

Gymkleding: 
De gymkleding kunt u gemakkelijk zelf online aanschaffen via www.clupshop.nl. De kosten voor een set (shirt en broek) kost €22,95. Voor leerjaar 1 wordt de bestelling tijdens de introductiedagen in augustus geleverd. Voor de overige leerjaren (als u nabesteld) wordt uw bestelling binnen 14 dagen gratis thuisbezorgd.

Bedrijfskleding:
Voor ter beschikking gestelde bedrijfskleding kan een borg gevraagd worden.

Kluisjes:
Een kluisje wordt door de school kosteloos ter beschikking gesteld. Wel kan € 1 gevraagd worden voor het openen van een kluisje wanneer de hulp van de conciërge (herhaaldelijk) nodig is om het kluisje te openen.

Meedoenregeling:
Indien er belemmeringen zijn voor een kind om deel te nemen aan schoolreizen, excursies of het aanschaffen van materialen kan het gezin een aanvraag doen voor de meedoenregeling. In veel gevallen kunnen gezinnen een aanvraag bij de gemeente doen voor bijzondere bijstand- of ondersteuningsregelingen. 
Terug naar het overzicht

Gerelateerde artikelen